Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Tragédia! Otec zastrelil svoju 3-ročnú dcérku

V tomto dome sa odohrala tragédia, pri ktorej prišlo o život 3-ročné dievčatko.
V tomto dome sa odohrala tragédia, pri ktorej prišlo o život 3-ročné dievčatko. (Zdroj: BLESK)

NÁCHOD - Návšteva 3-ročného dievčatka so svojimi rodičmi u starého otca sa skončila tragédiou.

Otec malého dieťaťa prenášal pištoľ a tá vystrelila. Nešťastne zasiahla dievčatko lezúce po zemi. Dievčatko následne v nemocnici zomrelo. Nešťastie sa odohralo v piatok večer. Dievčatku vnikla guľka do tela pod ramenom, preletela celým hrudníkom a vyletela von z druhého boku. Ešte pred príchodom sanitky dieťa prestávalo javiť známky života. Lekári sa však nevzdávali a v náchodskej nemocnici sa im dievčatko podarilo oživiť.

Okamžite ju operovali, ale neskôr bol nutný transport do Hradca Králového na špecializované pracovisko. Tam ale dievčatko svoj boj o život prehralo a včera krátko pred piatou hodinou ráno zomrelo.

"Veľmi sme malú nepoznali. Občas sme ju videli, keď prišla za babičkou a dedom. Mali ju veľmi radi, bola ich slniečko," povedala nám susedka z ulice, kde sa tragédia odohrala. "Pre mňa je nepochopiteľné, prečo otec manipuloval s pištoľou, keď mal pri sebe dcérku. Bojím sa, aby sa ešte nezastrelil sám," dodal ďalší sused z ulice.

Podľa našich informácií je otec dievčatka príslušníkom armády a pištoľ mal legálne. "Mužovi hrozí obvinenie z nedbanlivosti s následkom smrti, za ktorú môže ísť až na päť rokov do väzenia," uviedla Eva Prachařová z náchodskej polície.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu