Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Mladík zaútočil kladivom na idúce auto

PLZEŇ - V západočeskej obci museli policajti riešiť kurióznu situáciu. Agresívny mladík sa snažil tesárskym kladivom zasiahnuť prechádzajúce auto. Neupokojil sa ani po príchode policajnej hliadky, a aby sa mužom zákona podarilo odzbrojiť ho, museli privolať posily. Muž nakoniec skončil v psychiatrickej liečebni.

Na agresívneho mladíka upozornil telefonicky v piatok ráno vodič fabie, na ktorého sa pokúsil neznámy muž zaútočiť. Policajná hliadka ihneď vyrazila na miesto činu a po príchode zbadali muža, ktorý mal v ruke predmet pripomínajúci niečo medzi sekerou a tesárskym kladivom. Muž nereagoval na opakované výzvy policajtov, aby sa legitimoval a z miesta činu utiekol. Polícia ho zatkla na neďalekej lúke.

Na pomoc si pri chytaní agresívneho muža privolali posily vrátane psovodov so psami. Muž sa odmietol vzdať, a tak ho obkľúčili, odzbrojili a zatkli. Pri zatýkaní mladík utrpel zranenie, takže polícia ho odviedla do nemocnice, odkiaľ ho previezli rovno do psychiatrickej liečebne v Dobřanoch pri Plzni.
Dôvod, prečo sa 28-ročný muž rozhodol útočiť kladivom na okoloidúce autá, zatiaľ polícia nevie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu