Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Neľútostný vrah hodil 5-ročné dievčatko aligátorom

Harrel Franklin Braddy (58)
Harrel Franklin Braddy (58)

MIAMI - Američan Harrel Franklin Braddy (58) nechal 5-ročné dievčatko zožrať zaživa aligátormi a pokúsil sa zabiť i jej matku. Teraz bol v Miami odsúdený k trestu smrti. Šokujúcou skutočnosťou je fakt, že vrah je synom kňaza.

Prokurátori uviedli, že Braddy pred deviatimi rokmi napadol Shandalle Maycock krátko po tom, čo bol predčasne prepustený z väzenia za dobré správanie. Chcel zavraždiť jej dcéru Quatishu, aby proti nemu nemohla svedčiť. Päťročné dievčatko hodil do kufra svojho auta, odviezol ju na vzdialené pole, kde ju škrtil a bil do bezvedomia. Potom ju odviezol na iné miesto, známe ako aleja aligátorov. Tam ju hodil do vody. Jej telo našli úrady o dva dni neskôr. Chýbala mu ľavá ruka a lebka bola rozdrvená.

Matka dievčatka Shandalle však útok Braddyho prežila – prebrala sa z bezvedomia. Veľmi krvácala a bola dezorientovaná, ale neskôr mohla vypovedať pred políciou. Braddy bol v júli usvedčený z vraždy prvého stupňa, z pokusu o vraždu, z únosu, z pokusu o útek a z ďalších trestných činov. „Dospelí majú deti chrániť pred monštrami, nesmú byť monštrami sami o sebe,“ uviedol sudca Leonard E. Glick. Braddy prijal rozsudok celkom pokojne a nepovedal ani slovo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu