Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Zomierajúcej žene nepomohol, okradol ju!

Ben Heney
Ben Heney

MANCHESTER - Mladý kriminálnik Ben Heney (23) sa nedávno ukázal v tom najhoršom svetle. Keď zbadal na zemi neďaleko parkoviska v Manchestri ležať ťažko zranenú ženu, nepomohol jej. Zaujímalo ho jediné - čo by jej mohol ukradnúť.

V čase, keď dvadsaťdvaročná žena umierala na ulici, jedinou myšlienkou Heneyho bolo, ako sa rýchlo dostať k peniazom. Bezpečnostné kamery ho zachytili, ako v stredu ráno podišiel k neznámej žene, ktorá mala podľa polície vyskočiť z niekoľkoposchodového parkoviska, kľakol si a vytiahol jej z vrecka mobil. Ten sa mu po chvíli podarilo predať za 20 libier (cca 23 eur). Žene privolal pomoc okoloidúci muž, v nemocnici však zraneniam podľahla.

Heneyho zatkli krátko nato a tento týždeň ho za krádež odsúdili na dvanásť týždnov za mrežami. Ukradnutý telefón sa teraz snaží vypátrať rodina mladej ženy, aby mohla kontaktovať jej priateľov.

"Z času na čas sme svedkami činov, ktoré znechutia aj toho najskúsenejšieho policajta, a toto je jeden z nich. Ukradnúť niečo žene, ktorá zomiera, namiesto toho, aby jej poskytol pomoc, je neodpustiteľné," okomentoval prípad seržant Mark Astbury.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu