Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Richter a Jahnátek po rokovaní vlády na východe: Spoločná noc v luxusnom hoteli!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

KOŠICE - Užívajú si luxus! Na výjazdovom rokovaní vlády v Michalovciach sociálna vláda priznala pre Michalovský a Sobranský okres, ktorý patrí k najchudobnejším na Slovensku viac ako tri milióny eur. Po náročných rokovaniach ministrov zmohla únava. Dvaja z nich si ubytovanie vybavili v najluxusnejšom hoteli v Košiciach!

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Ján Richter a jeho kolega minister pôdohospodárstva Ľubomír Jahnátek si na východe potom, čo odhlasovali pomoc tým chudobnejším dopriali aj trošku luxusu. Viacerí čitatelia sa nám ozvali, že videli práve týchto dvoch ministrov vchádzať do jedného z najluxusnejších hotelov v Košiciach. Topkám sa podarilo zistiť, že obaja ministri ostali v hoteli DoubleTree Hilton na noc.

V tomto hoteli boli ministri ubytovaní
Zobraziť galériu (6)
V tomto hoteli boli ministri ubytovaní  (Zdroj: www.doubletree3hilton.com)

Noc pre jednu osobu v štandardnej izbe štvorhviezdičkového hotela stojí 80 eur, ceny za lepšie vybavené izby sa pohybujú nad 100 eur. Obaja ministri tvrdia, že noc si zaplatili sami. „Je to pravda, pán minister je ubytovaný v tomto horeli, hradí si to však sám. Je tam ubytovaný celý týždeň, pretože má náročné rokovania s poľnohospodármi, má nabitý program, chodí po družstvách, preto sa musel ubytovať,“ povedala nám hovorkyňa ministra Magda Tóth Želeňáková. Tento hotel vybrali zodpovední pracovníci. „Pán minister má na to ľudí, aby mu vyberali ubytovanie,“ dodala Želeňáková.   

Za luxusnejšiu izbu zaplatíte aj 100 eur
Zobraziť galériu (6)
Za luxusnejšiu izbu zaplatíte aj 100 eur  (Zdroj: www.doubletree3hilton.com)

Aj minister práce Richter tvrdí, že si pobyt v luxusnom hoteli platí z vlastného. „Minister Richter bol v rámci služobného výjazdu na východe Slovenska ubytovaný  v uvedenom košickom hoteli, pričom úhradu za ubytovanie si platil zo svojho príjmu,“ povedal nám Michal Jurči z tlačového odboru ministerstva.  Či si obaja vybrali rovnaký hotel naschvál alebo je to len náhoda sa nám zistiť nepodarilo.

Richter a Jahnátek po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: www.doubletree3hilton.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu