Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Eriku (46) obvinili z pokusu o vraždu priateľa: Dobodali ho ufóni, bráni sa!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto

BRATISLAVA - Doživotné väzenie hrozí Erike T (46). z okresu Zlaté Moravce. Tá podľa polície v pondelok podvečer dobodala v Marianke Bratislavčana (79). Vyšetrovateľ ju obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Čaká ju však aj psychiatrické vyšetrenie, keďže pri zatýkaní tvrdila, že jej priateľa dobodali ufóni.

Dôchodca je vo vážnom stave hospitalizovaný v nemocnici na Kramároch, je však mimo ohrozenia života. Incident oznámil ďalší 52-ročný muž zo Zlatých Moraviec. Ten po návrate do rodinného domu v Marianke našiel v kaluži krvi zraneného dôchodcu.


Polícia po príchode na miesto zistila, že 79-ročný muž má viacero bodno-rezných zranení na svojom tele. Z uvedeného dôvodu bol zranený prevezený vo vážnom stave do nemocnice. Policajti ďalej zistili, že na mieste sa okrem poškodeného a oznamovateľa nachádza aj tretia osoba. V tomto prípade išlo o 46-ročnú ženu zo Zlatých Moraviec.

„Nakoľko vzniklo podozrenie, že ide o osobu, ktorá mohla tento skutok spáchať, jej bola obmedzená osobná sloboda. Prípad si vo večerných hodinách prevzal vyšetrovateľ z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, ktorý v súčasnosti na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony,“ povedal nám bratislavský policajný hovorca František Peczár.  V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Páchateľovi tak za tento skutok hrozí po preukázaní viny trest odňatia slobody na 20-25 rokov, prípadne doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu