Pondelok28. október 2024, meniny má Dobromila, zajtra Klára, Kiara

Šokujúci pohľad na Obamovu dcéru: Chová si na krku HADA!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

HOLLYWOOD - Hoci je Halloween až vo štvrtok, večierky so strašidelnou tématikou sa organizujú už niekoľko dní pred, ale aj po tomto dni. Jeden taký zorganizovala tento víkend aj speváčka Billie Eilish a pozvala aj dcéru Baracka Obamu, Maliu Ann Obama. No a tá si zvolila skutočne zaujímavú masku. Chová si na krku hada!

Čím je bližšie deň Halloweena, tým sa v šoubiznise koná viac a viac večierkou. Nikto si nenechá ujsť možnosť zorganizovať tematický večierok plný zaujímavých kostýmov. Jeden taký si zorganizovala aj mladá speváčka Billie Eilish u seba doma. A pozvala tie najzvučnejšie mená Hollywoodu. 

Prišla napríklad aj dcéra bývalého prezidenta USA Baracka Obamu, režisérka Malia Ann Obama, ktorá si na párty zvolila zaujímavú masku. Hoci na prvý pohľad nebolo jasné, čo konkrétne stvárňuje a jej kostým nebol ani vyslovene strašidelný, niekoho by predsa len vydesil. 

A to konkrétne ofidiofobikov... Práve tak sa totiž nazývajú tí, ktorí pociťujú intenzívny strach pri pohľade na hada. Malia mala totiž jedného omotaného okolo krku. Našťastie však nešlo o skutočného, ale len o vernú umelú kópiu. Pozrite na to! 

Šokujúci pohľad na Obamovu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Barack ObamaMalia Ann Obama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu