Sobota19. október 2024, meniny má Kristián, zajtra Vendelín

Prvé slová známeho hudobníka po šialenom útoku: Opísal vážne zranenia... Útočník na neho vystrelil 15-krát!

Jake E. Lee
Jake E. Lee (Zdroj: Profimedia)

LAS VEGAS - Americký hudobník Jake E. Lee (67) sa počas tohto týždňa stal obeťou útoku, pri ktorom ho 3-krát postrelili. Svoje zranenia po prvýkrát opísal aj samotný gitarista, ktorý na sociálnych sieťach uviedol, ako na tom momentálne je.

Počas tohto týždňa sme vás informovali o tom, že známy hudobník Jake E. Lee bol obeťou šialeného útoku, pri ktorom ho 3-krát postrelili. Prvotné informácie našťastie hovorili o tom, že jeho stav by mal byť napriek vážnosti celej situácie pomerne dobrý. Lee sa medzičasom už stihol vyjadriť aj na jeho profile na sociálnej sieti Facebook, kde opísal, ako na tom je.

„Veľmi si vážim vašu starosť a priania. Veľmi mi to pomáha. Bol som postrelený 3-krát. Išiel som domov z prechádzky s mojím psom Cocom. Nechcem zachádzať do detailov, pretože som unavený, ale cítim sa veľmi šťastne," uviedol Lee.

Polícia na mieste našla 15 nábojníc, takže vyprázdnil celý zásobník. Nedokázal som sa vyhnúť všetkým, takže ma jedna zasiahla do ruky, druhá do nohy a tretia do chrbta. Tá mi zlomila rebro a poškodila pľúca. Teraz je dôležité, aby mi odvodňovali pľúca. Potom mi môžu vybrať trubicu a začať sa koncentrovať na menšie zranenia," povedal hudobník, ktorý ešte doplnil, že jeho psovi sa nič nestalo.

 

Checking. Is this on? Been awhile since I posted here. Let’s see: I deeply appreciate all the concern and well wishes....

Posted by Jake E Lee's Red Dragon Cartel on Thursday, October 17, 2024
Viac o téme: Jake E. Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu