Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Trapas slávnej speváčky: Počas koncertu zažila nepríjemný pád!

Samantha Fox
Samantha Fox (Zdroj: pixabay.com)

MADRID - Na toto vystúpenie tak skoro nezabudne. Britská speváčka Samantha Fox (58) počas koncertu v Španielsku zažila nepríjemný moment. Priamo na pódiu totiž stratila rovnováhu a pred zrakmi divákov skončila na zemi.

Pred pár dňami bola známa speváčka súčasťou hudobného festivalu Generacion Tocata, ktorý sa konal v Španielsku. Počas neho sa však udialo niečo, čo ani skúsená Fox zrejme veľakrát vo svojej kariéry nezažila.

Priamo na pódiu totiž stratila rovnováhu a pred šokovanými fanúšikmi skončila na zemi. Tí sa o ňu najskôr samozrejme báli, ale hudobníčka ukázala, že je ozajstnou profesionálkou a aj napriek tomuto momentu svoje vystúpenie neprerušila.

@ucancallmeal80s Samantha Fox fall 😦 SAM Fox was seen slamming to the ground in a nasty fall during a recent show. In a clip posted on social media the pop singer and former glamour model was shown kicking off a performance of her version of the Dusty Springfield track I Only Wanna Be With You. #samanthafox #samfox #samanthafoxfall #samfoxfall #ionlywannabewithyou #dustyspringfield #stockaitkenandwaterman #stockaitkenwaterman #celebritynews #80s #80smusic ♬ original sound - UCanCallMeAL80s
Viac o téme: Samantha Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu