Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Oscarový herec vyvolal obrovské špekulácie: Fanúšikovia hovoria o tajnej svadbe!

Joaquin Phoenix Zobraziť galériu (3)
Joaquin Phoenix (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Joaquin Phoenix (49) je už niekoľko rokov šťastný po boku svojej partnerky - herečky Rooney Mary (39). V týchto dňoch však začali fanúšikovia špekulovať o tom, že si v tajnosti povedali svoje áno a za všetkým sú vyjadrenia samotného Phoenixa.

Joaquin Phoenix a Rooney Mara sa spoznali počas natáčania filmu Her v roku 2012, avšak ich vzťah začal až o pár rokov neskôr, kedy sa ich cesty spojili vo filme Mária Magdaléna. V roku 2019 sa dvojica zasnúbila a fanúšikovia tak už niekoľko rokov čakajú na to, kým ohlásia svadbu.

Tá však možno prebehla v úplnej tajnosti, o čom sa v posledných dňoch vo veľkom špekuluje. Za tieto reči však paradoxne môže samotný oscarový herec, ktorý v podcaste Talk Easy označil svoju partnerku za manželku.

Phoenix hovoril o tom, ako tvoril ďakovnú reč, ktorú predniesol po svojom víťazstve na Oscaroch. Tú podľa jeho slov vymyslel, keď sa rozprával s jeho mamou a manželkou a počas debaty následne povedal aj meno svojej aktuálnej partnerky, takže bolo jasné, že hovoril práve o nej. Fanúšikovia sa týchto slov okamžite chytili a začali špekulovať o tom, že sa slávna dvojica v tajnosti zosobášila. Ani jeden z nich sa však k tejto situácii zatiaľ nevyjadril.

Rooney Mara
Zobraziť galériu (3)
Rooney Mara  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Joaquin Phoenix
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu