Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Hollywoodsky herec VYDÁVAL DCÉRU: Ledva udržal slzy... Aha, aká z nej bola KRÁSNA NEVESTA!

Jamie Foxx FOTO Zobraziť galériu (3)
Jamie Foxx (Zdroj: Profimedia)

LSO ANGELES - Hollywoodsky herec Jamie Foxx (56) má za sebou dôležitý víkend. V sobotu totiž vydával svoju najstaršiu dcéru Corinne. Paparazzi zachytili, ako ju odvádza k oltáru. Nevesta mala na sebe krásne snehobiele šaty a herec? Ledva držal slzy!

Herca Jamieho Foxxa verejnosti predstavovať nemusíme. Na svojom konte má nespočetné množstvo úspešných filmov ako Ctihodný občan či Divoký Django. Cez víkend však nebol hollywoodskou hviezdou, ale milujúcim otcom. V sobotu totiž v Los Angeles vydával svoju najstaršiu dcéru Corinne. 

Tá si brala svoju školskú lásku Joea Hootena. A hrdý otec mal čo robiť, aby pri odvádzaní svojej dcéry k oltáru, udržal slzy. Že s tým mal veľký problém, zachytáva video, ktoré zverejnil jeden zo svadobčanov. „Dúfam, že zvládne prejsť uličkou bez plaču, ale nemyslím si, že sa to podarí. Je naozaj nadšený,“ prezradila vlani Corinne pre Access Hollywood. 

„Sú dokonalým príkladom toho, čo znamená zamilvoať sa... Záleží im na živote toho druhého, duševnom aj fyzickom... A kryjú si navzájom chrbty,“ povedal na adresu svojej dcéry pred časom oscarový herec. Pozrite, aká bola z Corinne vo svadobných šatách krásna nevesta. Mala oblečený nádherný snehobiely kúsok s dlhou vlečkou, rovnako dlhý závoj a v ruke držala bielu kyticu. Nádhera!

Hollywoodsky herec VYDÁVAL DCÉRU:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jamie Foxx
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu