Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Pamätáte si TÚTO HVIEZDU spred 20 rokov? Dnes je z nej blondínka a... Zrejme by ste ju NESPOZNALI!

Joanna 'JoJo' Levesque AKTUÁLNE FOTO VNÚTRI!
Joanna 'JoJo' Levesque (Zdroj: Columbia Pictures )

LOS ANGELES - Preslávila sa v roku 2004, keď mala len 13 rokov. Vydala pieseň Leave (Get Out), ktorá búrala priečky svetových hitparád. Zahrala si aj v niekoľkých filmoch, no potom už o nej počuť veľmi nebolo. Pamätáte si Joannu Levesque alias JoJo? Pozrite, ako dnes vyzerá!

Hoci dnes už o JoJo vo svete veľmi nepočuť, pred 20 rokmi patrila k veľkým hviezdam. Vydala totiž pieseň, ktorá sa okamžite stala hitom. Jej názov bol Leave (Get Out), písal sa rok 2004 a speváčka mala v tom čase len 13 rokov. Potom sa venovala primárne herectvu - zahrala si vo filmoch ako Panna Aqamarine či Rodinná dovolenka a iné nešťastia a objavila sa v pár seriálových epizódach.

Uplynulo 20 rokov, dnes má JoJo 33 a naďalej sa pohybuje v šoubiznise. Aj keď už oveľa menej, ako v minulosti. V roku 2022 si napríklad zahrala v dvoch epizódach seriálu Futbalový talent a stále sa venuje aj hudbe. Dnes by ste však hviezdu z rokov dvetisícich spoznali len ťažko... Rokmi výrazne zmenila imidž - stala sa blondínkou, nosí kratší strih a zrejme má za sebou aj nejaké estetické vylepšenie.

Veď pozrite na ňu, je to úplne iná žena!

Viac o téme: Joanna 'JoJo' Levesque
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu