Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Hviezdna herečka prekvapila fanúšikov: Naznačila definitívny koniec kariéry… Dôvod mnohých prekvapí!

Eva Mendes Zobraziť galériu (2)
Eva Mendes (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Eva Mendes (50) sa naposledy v úlohe herečky predstavila ešte v roku 2014. Odvtedy sa naplno venuje svojej rodine a v najnovšom rozhovore prezradila, že sa pred kamery už možno nikdy nepostaví. Jedným z dôvodov je však prekvapivo aj jej partner Ryan Gosling (43).

Slávny pár sa dal dokopy v roku 2011 a o 3 roky neskôr privítal na svete svojho prvého potomka - dcéru Esmeraldu. Od tejto chvíle sa Mendes naplno venovala svojej rodine a v úlohe herečky sa už nikdy neobjavila. V roku 2016 sa dvojici narodila aj dcéra Amanda.

V najnovšom rozhovore v programe Good Morning America, v ktorom promovala svoju novú knihu pre deti s názvom Desi, Mami, and the Never-Ending Worries, prišla reč aj na jej kariéru a umelkyňa povedala, že je možné, že jej herecká kariéra je už definitívne minulosťou. 

„Neviem, možno ak by sa mi naskytla šanca na nejakú zaujímavú rolu. Skončila som už pred 10-timi rokmi. Pracovala som s Ryanom, ktorý je najlepší. Bol to taký vrchol mojej kariéry a to, čo sme spolu vytvorili, bolo úžasné a povedala som si, že po tomto môžem skončiť. Takže uvidíme," povedala herečka, ktorá tak naznačila, že za prerušenie jej kariéry môže tak trochu aj jej partner. 

Viac o téme: Eva MendesRyan Gosling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu