Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Andrea Bocelli prišiel o ZRAK ako 12-ročný: Jedna RANA do tváre a... Nastala TMA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

RÍM - Legendárneho Andreu Bocelliho (65) spoznal svet už ako nevidiaceho. No nenarodil sa tak... Ako malý videl, problémy mu robili len predmety v diaľke. V novom dokumente prezradil, ako o zrak prišiel. Mal vraj 12 rokov... Stačila jediná rana do tváre a nastala tma!

Legendárny tenorista Andrea Bocelli mal problémy so zrakom už ako malé dieťa... No videl. Bol však krátkozraký. V novom dokumente s názvom Andrea Bocelli: Pretože verím, ktorý mal premiéru začiatkom septembra v Toronte, prezradil, že sa narodil s vrodeným zeleným zákalom. Ten sa prejavuje poškodením očných nervov, preto musel byť 13-krát operovaný. 

„Najprv som bol krátkozraký. Ale zblízka som videl všetko. Na tie farby, svet okolo seba nikdy nezabudnem,“ priznal Bocelli. O zrak definitívne prišiel, až keď mal 12. Vtedy so spolužiakmi z internátu hral futbal. „Šiel som chytať do brány. Hoci nechápem prečo, keď nikdy predtým som brankárom nebol,“ opísal osudné chvíle tenorista. 

„Lopta ma trafila priamo do tváre, nastalo krvácanie... A zvyšok je história,“ dodal a jeho brat Alberto dodal: „Vtedy definitívne prehral.“

Andrea Bocelli prišiel o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Andrea Bocelli
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu