Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Hviezdna hudobníčka ukončila dohady: Potvrdila zásnuby so svojím partnerom!

Halsey
Halsey (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Počas tohto týždňa sa v New Yorku odovzdávali ceny MTV Video Music Awards a tento slávnostný večer prilákal mnohé slávne osobnosti. Jednou z nich bola aj speváčka Halsey (29), ktorá po skončení tejto akcie potvrdila špekulácie o zásnubách so svojím partnerom Avanom Jogiom (32)

Americká speváčka počas minulého roka ukončila svoj vzťah s bývalým partnerom Alexom Aydinom, s ktorým má aj spoločného potomka - syna Endera (3). Umelkyňa však už v septembri rozprúdila debaty o tom, že si za neho našla náhradu v podobe kanadského herca Avana Jogiu. Pred pár mesiacmi sa dokonca začalo špekulovať, že sa tento párik zasnúbil.

Tieto dohady napokon potvrdila samotná speváčka po tom, ako sa objavila na odovzdávaní cien MTV Video Music Awards. Na sociálnej sieti X totiž komentovala jeden z profilov, ktorý citoval jej slová zo slávnostného večera o tom, že dúfa, že si svojho partnera vezme. Halsey tieto slová poopravila a napísala, že Jogia je už jej snúbenec. Týmto tak hudobníčka ukončila všetky dohady a definitívne potvrdila, že ju jej partner požiadal o ruku. 

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu