Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

KRÁSNA SPRÁVA! Hviezda telenovely Skrytá vášeň sa stala mamou: Prvé dieťa po 40-ke!

Ana Lucía Domínguez z telenovely Skrytá vášeň obnažila svoje krivky v celej kráse.
Ana Lucía Domínguez z telenovely Skrytá vášeň obnažila svoje krivky v celej kráse. (Zdroj: Instagram ALD)

MADRID - Telenovela Skrytá vášeň patrila pred 20 rokmi k obrovským televíznym hitom a srdcia divákov si záskala aj na Slovensku. Jednu z úloh si v nej zahrala aj kolumbijská kráska Ana Lucía Domínguez. No a tá prežíva najkrajšie chvíle svojho života - po 40-ke sa stala prvýkrát mamou!

Herečka v obľúbenej telenovele stvárnila dvojúlohu Ruth a Libie - sestry, o ktorú bratia Reyesovci tragicky prišli. Herečka tento rok oslávi 41. narodeniny a prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Ako sa totiž pochválila na sociálnej sieti Instagram, stala sa z nej prvýkrát mama. 

Manželovi, tiež hercovi Jorgemu Cardenasovi porodila v piatok 6. septembra dcérku, ktorej dali meno Luciana. „Ďakujem ti Bože. Naša Luciana už dorazila,“ napísala k príspevku a pridala fotky priamo z pôrodnice. Zachytila dokonca aj veľmi intímny moment, ako svoj malý poklad dojčí. 

Medzi prvými gratulantami k narodeniu dcérky, bol aj herec Mario Cimarro, ktorý minulý rok tancoval v slovenskom Let's Dance. Dvojica spolu hrala v spomínanej Skrytej vášni. „Moja rodinka tej vašej gratuluje! Vitaj Luciana. Všetko najlepšie k narodeninám,“ napísal do komentárov. 

Viac o téme: Ana Lucía DomínguezJorge Cardenas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu