Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Obrovský smútok slávnej herečky: Prišla o svoju milovanú mamu (†84)!

Nicole Kidman
Nicole Kidman (Zdroj: SITA)

BENÁTKY - Na Medzinárodný filmový festival v Benátkach dorazila počas tohto týždňa aj svetoznáma herečka Nicole Kidman. Tá sa však krátko po príchode dozvedela zdrvujúcu správu o smrti jej matky, kvôli čomu okamžite odcestovala späť domov.

V sobotu si mala jednu z cien na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach prevziať aj Nicole Kidman. Tú však v jej mene prevzala režisérka Halina Reijn, ktorá však na pódiu oznámila šokujúcu správu, ktorou zarmútila všetkých prítomných.

Kidman sa totiž krátko po príchode do Benátok dozvedela, že jej milovaná matka Janelle Ann Kidman zomrela. „Som v šoku a musím sa vrátiť k mojej rodine, ale táto cena je pre ňu. Formovala ma, viedla ma a tvorila ma. Som vďačná, že môžem vďaka Haline povedať jej meno. Kolízia života a umenia je niekedy srdcervúca a moje srdce je teraz zlomené," napísala Kidman, ktorej slová prečítala spomínaná režisérka. 

Smrť herečkinej matky potvrdil aj jej hovorca, ktorý poprosil o rešpektovanie súkromia smútiacej rodiny. Žiadne ďalšie detaily jej smrti však zatiaľ nie sú známe a k tejto smutnej udalosti sa zatiaľ nevyjadrila ani samotná Kidman.

Viac o téme: Nicole Kidman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu