Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

TRAPAS speváčky (44) z Atomic Kitten: Prišla jedna vlna a... UPS, vidno ti PRSNÍK!

Kerry Katona Zobraziť galériu (4)
Kerry Katona (Zdroj: Profimedia)

MARBELLA - Bývalá členka Atomic Kitten, Kerry Katona (44), na seba v poslednom období upozorňovala predovšetkým svojou postavou. Najprv výrazne pribrala a neskôr mapovala svoje chudnutie. Aktuálne sa opäť pýši tip-top krivkami, ktoré predviedla na pláži v Marbelle. Ehm, ale prišla jedna vlna a... Ukázala holý prsník!

Kerry Katona sa preslávila spievaním vo formácii Atomic Kitten a v povedomí verejnosti je dodnes. Začiatkom minulého roka priznala, že veľmi pribrala a potrebuje schudnúť približne 19 kíl. V októbri sa chválila, že už má 15 dole... No napokon sa jej podarilo schudnúť ešte viac, ako pôvodne naplánovala - ľahšia je o celých 25 kíl. 

Svoje nové krivky aktuálne predvádza na pláži obľúbeného letoviska Marbella v Španielsku. Obliekla ich do sexi tyrkysových plaviek bez ramienok. No narobili jej poriadne problémy. Stačila totiž jedna väčšia morská vlna a blondínka si vyrobila poriadny trapas. Neposlušný živel jej totiž stiahol podprsenku a speváčka všetkým prítomným ukázala holý prsník. Pozrite! 

TRAPAS speváčky (44) z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Atomic KittenKerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu