Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Spajska Mel C vyzerá aj po 50-ke SKVELO: FOTO v plavkách... Ukázala namakané brucho!

Mel C Zobraziť galériu (2)
Mel C (Zdroj: SITA)

IBIZA - Melanie Chisholm (50) je verejnosti známa predovšetkým pod prezývkou Mel C, no pred 28 rokmi ju svet spoznal aj ako Spirty Spice. Speváčka sa hudbe venuje dodnes a... Ako vidno z najnovších fotiek, aj športu. Paparazzi ju nafotili na pláži na Ibize. V plavkách ukázala namakané brucho!

Galéria: Mel C - kedysi a dnes

Mel C spoznal svet v roku 1996, keď spolu s Mel B, Geri Halliwell, Victoriou Beckham a Emmou Bunton vydali ako skupina Spice Girls pieseň Wannabe. Dievčatá si užili celosvetovú slávu, dokonca v roku 1997 natočili aj vlastný film... Ich pôsobenie sa však mapuje len do roku 2000 a potom si spoločne struhli len zopár vystúpení. 

Hudbe sa dodnes venuje napríklad Mel C, ktorá úspech zaznamenala aj ako sólová speváčka. No a podľa záberov, ktoré sa podarilo nafotiť paparazzom na Ibize, sa aktívne venuje aj športu. Svojej prezývke z mladosti - Sporty Spice - rozhodne nezostáva nič dlžná.

Fotografi ju nafotili na pláži, kde trávila voľné chvíle so svojou rodinou. Oblečené mala čierne bikiny a... V 50-ke má postavičku, ktorú by jej mohli závidieť aj o generáciu mladšie ženy!

Spajska Mel C vyzerá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Spice GirlsMel CSporty Spice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu