Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Desivé chvíle legendárneho člena skupiny Queen: Prekonal mŕtvicu… Stratil kontrolu nad svojou rukou!

Brian May Zobraziť galériu (2)
Brian May (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Slávny britský hudobník Brian May (77) počas dnešného dňa oznámil prekvapujúce správy. Legendárny člen kapely Queen totiž uviedol, že prekonal mŕtvicu, po ktorej stratil kontrolu nad svojou rukou.

Meno Briana Maya pozná každý fanúšik legendárnej skupiny Queen. Svetoznámy hudobník sa počas tohto roka dokonca objavil aj na Slovensku, kde mal v máji koncert spoločne s ďalšou hudobnou legendou Jean-Michelom Jarrem.

Momentálne sa však musí sústrediť hlavne na svoje zdravie. Počas dnešného dňa totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram vo videu uviedol, že priblžine pred týždňom utrpel mŕtvicu, po ktorej stratil kontrolu nad svojou rukou. 

„Dúfam, že sa máte všetci dobre. Najprv vám prinesiem dobré správy. Tie sú, že aj napriek tomu, čo sa udialo v posledných dňoch, tak stále dokážem hrať na gitare. Približne pred týždňom sa objavili zdravotné problémy a doktori povedali, že to bola mŕtvica. Z ničoho nič som nemohol pohnúť rukou, čo bolo desivé," povedal May.

„Dostal som však najlepšieu starostlivosť. Nechcel som to však riešiť. Nechcem totiž žiadny súcit. Prosím, nerobte to. Momentálne mám zakázané takmer všetko. Nemôžem šoférovať, cestovať lietadlom, nemôžem mať vysoký tep... Ale som v poriadku," doplnil hudobník.

Viac o téme: Brian May
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu