Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

INTÍMNOSTI Ronalda so svojou milovanou: Cristiano, kde máš tú ruku?!

Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez Zobraziť galériu (2)
Cristiano Ronaldo a Georgina Rodriguez (Zdroj: profimedia.sk)

FRANCÚZSKO - Cristiano Ronaldo si so svojou láskou užívajú romantické chvíle na dovolenke vo Francúzsku. Na súkromnej jachte si užili deň plný oddychu. Pozrite, čo rodičia bez detí vyvádzali!

Cristiano Ronaldo tvorí od roku 2016 pár s krásnou Georginou Rodriguez. Ich láska je nekonečná a nestránia sa ju prejavovať i na verejnosti. Tentoraz ich paparazzi nafotili ako si užívajú jeden druhého na súkromnej jachte v strede mora. Dopriali si totiž romantickú dovolenku na juhu Francúzska. Užili si deň plný oddychu, kúpania sa v mori a opaľovania sa.

Luxusné plavidlo odstavili v zátoke Côte d'Azur, kde sa ich podarilo nafotiť paparazzom. No a okrem toho, že obaja ukázali výstavné telá v plavkách, sa vyšantili aj po inej stránke. Keď španielska modelka vychádzala z mora, portgalský futbalista ju poriadne chytil za jej šťavnatý zadok. Takže niet pochýb, že vášen je v ich vzťahu aj po 8 rokoch spolužitia. Veď pozrite!

INTÍMNOSTI Ronalda so svojou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Cristiano Ronaldo má dokopy 5 detí, dve z nich má s kráskou Georginou, a to dcérky Alanu a Bellu a ďalšie 3 - Cristiana juniora a dvojičky Evu a Matea, mu vynosili náhradné matky.

Viac o téme: Georgina RodriguezCristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu