Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Známa herečka žiari šťastím: Po prvýkrát sa stala matkou!

(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Americká herečka Mae Whitman (36) počas včerajšieho dňa oznámila krásnu novinku. Bývalá detská hviezda totiž na svojich sociálnych sieťach ukázala rozkošnú fotku svojho novonarodeného dieťaťa a potvrdila tak, že sa po prvýkrát stala matkou.

V máji sme vás informovali o tom, že známa herečka potvrdila, že sa už čoskoro stane po prvýkrát matkou. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 1 milión fanúšikov, totiž ukázala fotku svojho rastúceho bruška a ľudia v komentároch vtedy nešetrili gratuláciami.

Počas včerajšieho dňa sa však už na Instagrame pochválila rozkošným záberom svojho malého pokladu, vďaka ktorému sa po prvýkrát stala matkou. V príspevku okrem toho prezradila aj pohlavie a meno.

„Zrejme okolo toho nebude také haló ako pri Bieberovi, ale aj ja som porodila môjho syna Milesa. Od momentu, kedy sme prvýkrát počuli jeho hlas, sme boli očarení. Je najmilší, najjemnejší, najmúdrejší a najvtipnejší chlapec a už teraz je našim najlepším priateľom. Sme nekonečne šťastní za to, že si nás vybral ako svojich rodičov," napísala herečka.

Viac o téme: Mae Whitman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu