Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Slávna modelka (44) potešila fanúšikov: V plavkách predviedla dokonalú postavu!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (2)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA/Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

MIAMI - Slávna modelka Gisele Bündchen (44) sa po rozchode s Tomom Bradym dala dokopy s inštruktorom jiu jitsu Joaquimom Valentem. Dvojica si v týchto dňoch naplno užíva slnečné počasie, pričom Brazílčanka ukázala aj svoju dokonalú postavu.

Brazílska modelka si prešla turbulentným obdobím, keďže pred dvoma rokmi sa jej definitívne rozpadlo manželstvo s legendou amerického futbalu Tomom Bradym. Následne sa dlho hovorilo o tom, že sa dala dokopy s jej inštruktorom brazílskeho jiu jitsu Joaquimom Valentem. Tieto špekulácie sa napokon potvrdili a aj napriek tomu, že sa objavili správy o ich rozchode, tak sa dvojica pravidelne objavuje na verejnosti spoločne.

Rovnako sa tak stalo aj pred pár dňami v Miami, kde si užívali spoločné chvíle. Počas teplého dňa sa Bündchen rozhodla schladiť na vodných bicykloch, na ktorých predviedla svoju dokonalú postavu v bikinách, ktorou pravidelne ohuruje svojich fanúšikov. Počas toho ju samozrejme zachytili aj pozorní fotografi tak sa tieto zábery dostali aj na verejnosť.

Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (2)
Gisele Bündchen  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu