Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hviezdna speváčka sa spamätáva z obrovskej rany: Počas jedného dňa prišla o milovanú mamu aj sestru!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Mariah Carey (55) prežíva mimoriadne náročné obdobie. Hudobníčka totiž oznámila, že počas víkendu prišla v jeden deň o svoju milovanú mamu Patriciu (†87) a sestru Alison (†63).

Rodina Mariah Carey sa v týchto dňoch spamätáva zo situácie, ktorú by nechcel zažiť nikto. Speváčka totiž vo vyhlásení, ktoré citovali viaceré americké médiá vrátane TMZ oznámila, že počas víkendu prišla v jeden deň o svoju mamu Patriciu a sestru Alison.

„Moje srdce je zlomené, pretože počas víkendu zomrela moja mama. Nanešťastie, v rovnaký deň prišla o život aj moja sestra. Cítim sa požehnaná, pretože som mohla posledný týždeň stráviť s mamou predtým, než zomrela. Cením si lásku a podporu všetkých ľudí a rovnako aj rešpektovanie súkromia v týchto náročných časoch," uviedla Carey.

Žiadne ďalšie detaily či príčinu smrti svojich blízkych však speváčka neuviedla. So svojou matkou mala náročný vzťah, avšak aj napriek tomu si udržali puto, ktoré ich spájalo. Oveľa horšie vzťahy mala hudobníčka s Alison, ktorá ju dokonca žalovala za veci, ktoré o nej napísala v jej memoároch

Hviezdna speváčka sa spamätáva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)
.

 
Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu