Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

James Bond vymenil zbrane za chodítko: Aha, z drsného Agenta 007 je krehký starček!

George Lazenby Zobraziť galériu (3)
George Lazenby (Zdroj: United Artists)

SANTA MONICA - Austrálsky herec George Lazenby (84) sa preslávil v roku 1969, kedy si zahral Jamesa Bonda vo filme V tajnej službe Jej veličenstva. Stvárňoval drsného Agenta 007, ktorý sa nebojí nikoho a ničoho a pištoľ je jeho denným pracovným nástrojom. Zbrane však už dávno zložil... Dnes je z neho krehký starček, ktorý si pri chôdzi musí dopomáhať chodítkom!

George Lazenby vystriedal v úlohe Jamesa Bonda slávneho Seana Conneryho. Ten hral dokopy v piatich filmoch. K výmene došlo v roku 1969, no nový Agent 007 sa napokon objavil len v jednej časti s názvom V tajnej službe Jej veličenstva a potom sa rozhodol v tejto úlohe nepokračovať. V roku 1971 sa tak do série opäť vrátil Sean Connery. 

James Bond vymenil zbrane
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: United Artists)

No napriek tomu ho úloha preslávila a dnes pozná meno Georgea Lazenbyho celý svet. Aktuálne má herec už 84 rokov a už dávno nepripomína toho drsného tajného agenta. Viac ako "vymyslené" misie z filmu ho trápia vlastné zdravotné problémy. Koncom minulého roka nešťastne spadol a poranil si hlavu, kvôli čomu musel byť niekoľko týždňov v opatere lekárov. 

No problémy mu zjavne robí už aj chôdza. Na najnovších paparazzi záberoch by ste Jamesa Bonda zrejme ani nespoznali. Zbrane vymenil za chodítko... Je z neho už krehký starček. 

James Bond vymenil zbrane
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: George LazenbyJames Bond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu