Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Bývalá herecká hviezda opäť vydesila fanúšikov: Jej najnovšie zábery im trhajú srdce!

Amanda Bynes Zobraziť galériu (2)
Amanda Bynes (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Americká herečka Amanda Bynes (38) sa v posledných rokoch preslávila hlavne svojimi problémami. Najnovšie zábery bývalej hviezdy opäť znepokojili fanúšikov a mnohí na sociálnych sieťach napísali, že im pohľad na ňu doslova trhá srdce.

Amanda Bynes stála naposledy pred kamerami v roku 2010. Na konte má účinkovanie vo viacerých filmoch a svojho času mala dokonca aj vlastnú šou. Podobne, ako mnohé tínedžerské hviezdy, ani ona nezvládla popularitu a slávu. Prišli problémy s alkoholom, drogami či zákonom a následne bojovala aj s psychickými problémami.

Fanúšikovia si o ňu preto dlhodobo robia starosti a vrásky na čele im pribudli aj po jednom z jej posledných príspevkov na sociálnych sieťach. Tam totiž zverejnila video, na ktorom mala opuchnuté pery. Tieto zábery komentovalo množstvo ľudí a viacerí z nich sa zhodli, že pohľad na bývalú herečku im trhá srdce.

„Je smutné vidieť, čo Hollywood dokáže spraviť tak veľa mladým ľuďom," napísal jeden z komentujúcich. „Tento pohľad mi trhá srdce," pridal sa ďalší. „Prajem jej pokoj a šťastie," doplnil jeden z fanúšikov. 

Amanda Bynes
Zobraziť galériu (2)
Amanda Bynes  (Zdroj: X A.B.)

Viac o téme: Amanda Bynes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu