Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Copperfield pred súdom kvôli ZNIČENÉMU bytu: NECHUTNÉ, čo po sebe nechal... Je to nehygienické a nebezpečné!

David Copperfield Zobraziť galériu (4)
David Copperfield (Zdroj: New York Supreme Court/SITA)

NEW YORK - David Copperfield (67) má najväčšiu slávu už dávno za sebou. Dnes o ňom viac ako v súvislosti s kúzlami počuť najmä kvôli žalobám, ktoré má na krku. Nedávno vyšlo najavo, že ho 16 žien žaluje kvôli zneužívaniu... No a najnovšie sa súdi aj kvôli zdemolovanému bytu na Manhattane!

Galéria: Zničený byt Davida Copperfielda

David Copperfield bol kedysi najslávnejším kúzelníkom sveta. Mnohé jeho triky dodnes fanúšikom vyrážajú dych. Roky najväčšej slávy má však už za sebou a hoci dnes by si už mohol užívať spokojného dôchodku, opak je pravdou. Na krku má 16 žalôb od žien, ktoré ho obviňujú zo zneužívania... No a najnovšie sa súdi aj kvôli zničenému luxusnému bytu na Manhattane. 

Ten si iluzionista kúpil ešte v roku 1997, o rok neskôr vlastníctvo previedol na svoju firmu a v roku 2018 byt definitívne opustil. No podľa snímkov, ktoré sú súčasťou súdnych dokumentov, ho poriadne zničil. Práve preto ho predstavenstvo Galleria Condominium, ktoré spravuje výškové budovy na východnej 57. ulici na Manhattane, ženie pred súd. Žiadajú 2,5 milióna dolárov na opravy. 

Copperfield pred súdom kvôli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: New York Supreme Court)

Byt totiž podľa nich aktuálne vykazuje "nebezpečné, neprijateľné a nehygienické podmienky." Peniaze vraj treba aj na opravu susedných bytov kvôli plesni a celej budovy. V byte totiž malo dôjsť k "neoprávnenému poškodeniu vodou, ktoré je tak závažné, že predstavuje riziko pre betónovú konštrukciu budovy." V roku 2015 totiž došlo k prasknutiu strešného bazéna, ktorý vytopil 30 bytov. 

Navyše mal kúzelník podlahy preťažovať vešteckými automatmi a ďalšími vecami. Právny zástupca Copperfielda však nad vážnosťou situácie mávol rukou. „Ide o jednoduché poistné plnenie,“ uviedol podľa magazínu People a dodal, že fotografie zahrnuté v žalobe neodzrkadľujú aktuálny stav bytu. 

Copperfield pred súdom kvôli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: New York Supreme Court)

Viac o téme: David Copperfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu