Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Čo sa, preboha, stalo?! SMUTNÝ POHĽAD na dcéru (18) Toma Cruisa: Počas telefonátu sa ZRÚTILA!

Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes pomaly dospieva aj v takúto rozkošnú mladú 12-ročnú dámu Zobraziť galériu (4)
Dcéra Toma Cruisa a Katie Holmes pomaly dospieva aj v takúto rozkošnú mladú 12-ročnú dámu (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Hoci vzťah Tomovi Cruisovi (62) a Katie Holmes (45) nevyšiel, predsa len z neho niečo dobré vzišlo - dcéra Suri, ktorá má dnes už 18 rokov. A zdá sa, že rieši nepríjemné životné starosti. Paparazzi ju totiž nafotili na prechádzke ulicami New Yorku a uprostred telefonátu sa emočne zrútila. Čo sa, preboha, stalo?!

Tom Cruise a Katie Holmes v minulosti tvorili jeden z najkrajších párov Hollywoodu a ich dcérka Suri bola najslávnejším dieťaťom v Amerike. Rodinná idylka im však dlho nevydržala a herec napokon dcéru nevidel ani vyrastať. Dôvodom bola pochybná viera scientológia, kvôli ktorej svoje ženy zavrhol. 

Zo Suri vyrástla kráska mladá žena, nedávno oslávila 18. narodeniny a hovorí sa, že čoskoro nastúpi na vychytenú vysokú školu Carnegie Mellon, kde sa plánuje venovať štúdiu módy. No zdá sa, že brunetku trápia aj iné "dospelácke" starosti. Svedčia o tom najnovšie zábery, ktoré nafotili paparazzi v uliciach New Yorku. 

Čo sa, preboha, stalo?!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Suri zjavne viedla veľmi emotívny rozhovor s niekým po telefóne. Na záberoch je vidieť, ako kráča a uprostred telefonátu sa rozplače, utiera si slzy a pokračuje v chôdzi. Čo konkrétne riešila, nie je známe, evidentne to však nebolo vôbec príjemné... No azda nešlo o nič vážne. 

Čo sa, preboha, stalo?!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Tom CruiseKatie HolmesSuri Cruise
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu