Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Hviezdna herečka rok po smrti milovaného partnera: Blízki prezradili, ako na tom momentálne je!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna herečka Sandra Bullock (60) sa musela počas augusta minulého roka spamätať zo smrti svojho dlhoročného partnera Bryana Randalla (†57). Veľkou oporou v tomto neľahkom období jej však boli jej najbližší, ktorí jej pomohli túto náročnú situáciu prekonať.

Počas minulého leta sa svet dozvedel smutnú správu. Manžel Sandry Bullock - Bryan Randall totiž podľahol ALS. S touto chorobou bojoval 3 roky, počas ktorých mu bola obrovskou oporou spomínaná herečka, ktorá sa o neho starala.

Po jeho smrti však potrebovala pomoc aj samotná Bullock. Pre ňu boli takisto najväčšou oporou jej blízki a zdroj z jej okolia pre magazín People prezradil, ako na tom momentále je a že jej veľmi pomohli aj jej deti - Louis (14) a Laila (11).

„Momentálne sa má dobre. Jej deti sú úžasné. Je veľmi šťastná, že môže byť matkou. Jej priatelia jej dali podporu, ktorú potrebovala počas jeho choroby a aj po jeho smrti. Za všetku lásku, ktorú dostala, je veľmi vďačná. Všetci jej pomohli, aby sa mala po Brynovej smrti čo najlepšie," uviedol zdroj. 

Sandra Bullock
Zobraziť galériu (2)
Sandra Bullock  (Zdroj: SITA/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Viac o téme: Sandra Bullock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu