Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Slávna speváčka vystrašila fanúšikov: Kvôli zdravotným problémom zrušila koncert... Skončila v nemocnici!

Rita Ora Zobraziť galériu (2)
Rita Ora (Zdroj: SITA)

DEBRECÍN- Fanúšikovia zostali poriadne sklamaní. Britská hviezda Rita Ora (33) mala počas včerajšieho dňa vystúpiť v Maďarsku na festivale Campus Fesztivál. Svoju šou však musela napokon zrušiť, keďže počas noci skončila v nemocnici.

Britská speváčka na svojich sociálnych sieťach pravidelne ukazuje svoju krásu. Tú nemá problém predviesť ani na odvážnejších záberoch a na Instagrame má viac ako 16 miliónov fanúšikov. Počas včerajšieho dňa však podobné príspevky nahradila smutná správa, ktorá pokazila deň tisíckam fanúšikov.

Hviezdna hudobníčka totiž vo svojom príbehu oznámila, že musí zrušiť svoju šou v Debrecíne na hudobnom festivale Campus Fesztivál. Podľa jej slov totiž skončila v noci z piatka na sobotu v nemocnici a tak počas včerajšieho dňa nemohla vystúpiť.

„Prosím, prepáčte za túto nečakanú zmenu, ale na festivale Campus Fesztivál nebudem schopná vystúpiť. Túto noc som strávil v nemocnici v Budapešti a musím odpočívať a počúvať nariadenia doktorov. Mojím fanúšikom, ktorí tam budú, sa chcem veľmi ospravedlniť a veľmi vám ďakujem za porozumenie," napísala speváčka.

Slávna speváčka vystrašila fanúšikov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram R.O.)

 

Viac o téme: Rita Ora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu