Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Slávny pár 1,5 roka TAJIL meno dieťaťa: Konečne ho prezradili, ale... Pohlavie stále NIE JE známe!

Blake Lively, Ryan Reynolds Zobraziť galériu (3)
Blake Lively, Ryan Reynolds (Zdroj: CinemArt SK)

LOS ANGELES - Hviezdny Ryan Reynolds (47) a Blake Lively (36) sú rodičmi štyroch detí. Posledné sa im narodilo vo februári minulého roka. Jeho meno ani pohlavie však doposiaľ nebolo verejnosti známe. No aktuálne ho herec prezradil... Teda iba meno. Či ide o chlapčeka alebo dievčatko, stále nie je známe!

Galéria: Premiéra filmu Deadpool & Wolverine

V pondelok 22. júla sa v New Yorku konala slávnostná premiéra nového filmu Deadpool & Wolverine. Hlavnú postavu v ňom stvárňuje Ryan Reynolds, ktorý si, pochopiteľne, uvedenie novinky do sveta nemohol nechať ujsť. Spoločnosť mu robila aj jeho krásna manželka Blake Lively, s ktorou má už štyroch potomkov. 

No a práve počas svojho prejavu na podujatí prezradil niečo, čo doposial slávni rodičia rok a pol tajili. Herec pozdravil svoju polovičku, potom spomenul aj svoje tri dcéry James (9), Inez (7), Betty (4) a... Konečne prezradil aj meno ich štvrtého potomka, ktorý sa narodil minulý rok vo februári. Volá sa Olin. Z toho však stále nie je jasné, či ide o dievčatko alebo chlapčeka. 

Meno Olin je severského pôvodu a zvyčajne ide o mužské meno. No aj meno James, ktoré dvojica dala svojej dcére, sa používa bežne skôr v prípade chlapcov. Verejnosť tak stále nevie, či sa rodičia dočkali vytúženého synčeka alebo im k partii troch dievčat, pribudla ďalšia dcéra. Tak azda v budúcnosti prezradia aj túto informáciu. 

Viac FOTO z premiéry nájdete v GALÉRII vyššie»

Blake Lively, Ryan Reynolds
Zobraziť galériu (3)
Blake Lively, Ryan Reynolds  (Zdroj: CinemArt SK)

Viac o téme: Blake LivelyRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu