Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Vojna v šoubiznise: Legendárny hudobník sa pustil do Britney Spears... Tá mu poslala drsný odkaz!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V posledných dňoch sa do seba pustili legendárny spevák Ozzy Osbourne a Britney Spears. Hudobníčka reagovala na slová, ktoré zazneli v rodinnom podcaste Osbourneovcov, kde Ozzy povedal, že ho nebavia divné videá, ktoré Spears zverejňuje na sociálnych sieťach. Tá však neváhala a na tieto slová zareagovala poriadne ostro.

Meno slávnej speváčky sa dostalo na pretras v poslednej epizóde rodinného podcastu Osbourneovcov. V ňom sa k Spears vyjadril aj Ozzy, ktorý povedal že je smutné, ako dopadla a že sú jej videá, ktoré zverejňuje takmer každý deň, poriadne otravné. 

Ozzy Osbourne
Zobraziť galériu (2)
Ozzy Osbourne  (Zdroj: SITA)

To však nenechalo americkú speváčku chladnou a celej rodine poslala na svojom profile na sociálnej sieti Instagram tvrdý odkaz. V tom napísala, že ich rodina je tou najnudnejšou na svete. Okrem toho sa zastala aj herečky Kate Beckinsale, ktorá na sociálnych sieťach čelila útokom hejterov. 

 „Nafotím zábery s Kate a poviem Osbourneovcom, ktorí sú tou najnudnejšou rodinou na svete, aby išli do ri*i," napísala Spears v príspevku. „Viem, aké to je, keď vás súdia. Dôležité však je, aby sme si pomáhali a pozývali ľudí na miesta, na ktorých bude ich duša rásť," doplnila speváčka.

 

Viac o téme: Britney SpearsOzzy Osbourne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu