Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Slávna herečka (48) sa predviedla v odvážnom outfite: Pod rozopnutým sakom ukázala dokonalú postavu!

Charlize Theron Zobraziť galériu (2)
Charlize Theron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Juhoafrická herečka Charlize Theron (48) nepatrí len medzi talentované umelkyne, ale aj medzi nádherné ženy. Svoju krásu sa navyše nebojí ukázať ani v odvážnejších outfitoch. Rovnako tomu bolo aj počas víkendu, kedy sa objavila na párty, ktorú organizovala jej charitatívna organizácia.

Charlize Theron sa počas svojej kariéry preslávila vo viacerých známych počinoch, ako sú filmy Mad Max: Zbesilá cesta, Monštrum, Atomic Blonde, Diablov advokát a objavila sa aj v sérii Rýchlo a zbesilo. 

Okrem svojej hereckej kariéry však myslí aj na dobročinné veci. Pred takmer 20-timi rokmi založila charitatívnu organizáciu s názvom Charlize Theron Africa Outreach Project, ktorá sa snaží zlepšovať životné podmienky a zdravotnú starostlivosť pre mladých ľudí v jej rodnej Južnej Afrike. 

Počas víkendu organizovala táto nadácia v Los Angeles párty, ktorej sa zúčastnilo viacero známych osobností. Okrem nich samozrejme nechýbala ani samotná Theron, ktorá prišla v saku, pod ktorým ukázala svoju dokonalú postavu.

Charlize Theron
Zobraziť galériu (2)
Charlize Theron  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Charlize Theron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu