Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Rozvod Jennifer Lopez a Benna Afflecka je čoraz bližšie: Dvojica vraj predáva svoje hniezdočko lásky!

Ben Affleck, Jennifer Lopez Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck, Jennifer Lopez (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Slávny pár Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) si už dlhšiu dobu prechádza veľkou krízou. V poslednej dobe sa však objavili správy, že ich rozvod je čoraz bližšie a naznačuje to aj fakt, že dali na predaj svoje hniezdočko lásky, ktorá si kúpili len minulý rok.

O tom, že to v manželstve slávneho páru poriadne škrípe, sa hovorí už dlho. Posledné správy však už dokonca naznačovali, že ich vzťah je minulosťou a dvojica si dala definitívne zbohom už pred niekoľkými mesiacmi.

Tieto špekulácie najnovšie podporil aj krok, ktorý Lopez a Affleck urobili. Už dlhšiu dobu sa hovorilo, že sa v tichosti snažia predať svoj dom v Los Angeles, ktorý kúpili len minulý rok po dlhom hľadaní. To sa im však nepodarilo a tak podľa magazínu TMZ zverejnili na stránke MLS, ktorá sa zaoberá nehnuteľnosťami, ponuku na predaj.

Prípadní záujemcovia si však budú musieť siahnuť hlboko do vrecka. Podľa informácií si totiž za ich dom pýtajú závratných 68 miliónov dolárov. Predaju nasvedčuje aj fakt, že si Affleck v poslednom období bral z domu svoje osobné veci a definitívne sa z neho odsťahoval. 

Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother
Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére filmu The Mother  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer Lopez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu