Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

NECHUTNÉ obvinenie Eltona Johna: Vraj sa VYMOČIL do fľaše priamo v OBCHODE... Potom kúpil tenisky!

Elton John Zobraziť galériu (6)
Elton John (Zdroj: SITA)

NICE - Elton John (77) je veľkou hviezdou, ktorú pozná celý svet. Nie však každý. Istý majiteľ obchodu vo francúzskom Nice spočiatku netušil, o koho ide. Zistil to, až keď si speváka vygooglil. No a potom prezradil, čo hudobník u neho vystrájal. Vraj sa vymočil do fľaše priamo v obchode!

Ako informuje magazín TMZ, k incidentu malo dôjsť v jednom z obchodov vo franúczskom Nice. A porozprával o ňom priamo majiteľ predajne Ryan Sukkar. Elton John sa mal uňho ukázať v pondelok popoludní a spoločnosť mu robili jeho dvaja synovia a bodyguard. Hneď v úvode sa spevák vraj opýtal, či je v obchode záchod. 

No a keď majiteľ odpovedal, že nie je a ani v blízkom okolí, Elton vraj požiadal svojho bodyguarda o plastovú fľašu, odstúpil pár krokov a pustil to rovno do nej. Ryan tiež povedal, že spevák sa zrejme do svojho improvizovaného záchoda netrafil stopercetne - vypýtal si totiž handru, aby po sebe upratal podlahu. Sukkar dodal, že bol z takého správania v šoku a za 3 roky podnikania nič podobné nezažil. 

Elton si vraj následne kúpil dva páry tenisiek pre svojich synov, potriasol si s majiteľom ruky a odišiel. Či sa incident skutočne stal, nie je isté, no pravdou je, že Elton John sa u spomínaného Ryana Sukkara v obchode skutočne nachádzal. Svedčí o tom spoločná fotka s Eltonom a jeho synmi, ktorú zverejnil na sociálnej sieti Instagram. 

NECHUTNÉ obvinenie Eltona Johna:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram Sugarkikz)

Viac o téme: Elton John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu