Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Hviezdna speváčka zatočila s nevychovaným fanúšikom: Na túto lekciu tak skoro nezabudne!

Bebe Rexha
Bebe Rexha (Zdroj: SITA)

KRISTIANSAND  - V posledných mesiacoch muselo viacero známych hudobníkov čeliť fanúšikom, ktorí po nich počas koncertov hádzali rôzne predmety. Bohaté skúsenosti s tým má aj speváčka Bebe Rexha (34), ktorej nedávno pri podobnom incidente praskli nervy a diváka zo svojej šou doslova vykopla.

Mnohí umelci sa museli v nedávnom období vyrovnať s tým, že na koncertoch po nich fanúšikovia hádžu najrôznejšie predmety. Jednou z nich bola aj Bebe Rexha, ktorá po jednom takomto incidente skončila v nemocnici. Aj preto si na podobné veci dáva obrovský pozor.

Rovnaká situácia však nastala aj na nedávnom vystúpení v meste Kristiansand v Nórsku, kde sa speváčka predviedla na hudobnom festivale Palmesus Festival. Tam po nej jeden z fanúšikov hodil neznámy predmet, ktorý ju našťastie netrafil. Aj napriek tomu však bola speváčka poriadne vytočená a nespratného diváka vyhodila z koncertu.

Video celej situácie začalo kolovať sociálnymi sieťami a umelkyňa na ňom fanúšikovi poriadne vyčistila žalúdok. Následne ho vyprevadila ochranka a ostatní fanúšikovia ho cestou ešte poriadne vybučali.

Viac o téme: Bebe Rexha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu