Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Spevácka hviezda si založila OnlyFans: Predáva tam FOTO svojich NÔH... Sú vraj najkrajšie na svete!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Stránka OnlyFans sa preslávila predovšetkým ako portál, na ktorom sa predáva obsah pre dospelých. O to väčším šokom bolo, keď sa prevalilo, že svoj profil tam má aj spevácka hviezda. Nepredáva tam však nahotinky, ale fotky svojich nôh... Sú vraj najkrajšie na svete!

Galéria: Lily Allen a jej vlasové kreácie.

Reč je o speváčke Lily Allen, ktorá existenciu svojho profilu na OnlyFans pravidelne avizuje na sociálnej sieti Instagram. Fanúšikovia jej musia platiť 10 dolárov mesačne, čo je niečo vyše 9 eur, aby si mohli pozrieť obsah, ktorý tam pridáva. Nejde však o žiadne nahotinky, ako pri spomínanom portáli býva zvykom - ona si tam fotí nohy. 

A má na to aj dôvod. Mnohí ľudia si totiž myslia, že má najkrajšie nohy na svete. „Mám pani, ktorá mi robí nechty. A ona mi oznámila, že na WikiFeet (stránka, ktorá hodnotí nohy celebrít, pozn. red.) mám 5-hviezdičkové hodnotenie, čo je dosť vzácne. Ale áno, moje nohy sú na internete hodnotené dosť vysoko,“ prezradila speváčka v podcaste Miss Me?.

Práve spomínaná pedikérka hviezdu nahovorila, aby si založila profil na OnlyFans. A Lily tak aj urobila - na spomínanej platforme ju nájdete pod prezývkou Lily Allen FTSE500. Zatiaľ sa tam nachádzajú len 4 fotografie a video z Ríma, no dá sa predpokladať, že v pridávaní bude hudobná hviezda v budúcnosti pokračovať. 

Spevácka hviezda si založila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.A.)

Viac o téme: Lily AllenOnlyFans
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu