Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Slávny pár prežíva krásne chvíle: Známy herec a dcéra Schwarzeneggera sa stanú opäť rodičmi!

Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt Zobraziť galériu (3)
Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny pár Katherine Schwarzenegger (34) a Chris Pratt (45) prežíva podľa najnovších informácií veľmi šťastné obdobie. Ich rodina by sa totiž mala už čoskoro rozrásť o ďalšieho člena, ktorý by bol už ich tretím spoločným potomkom.

Slávny herec, ktorý sa zviditeľnil napríklad vo filmovej sérii Strážcovia Galaxie a dcéra legendárneho Arnolda Schwarzeneggera začali randiť v roku 2018. O rok neskôr prekvapili verejnosť zásnubami a o 6 mesiacov si povedali svoje áno.

V roku 2020 sa im narodilo ich prvé spoločné dieťa - dcéra Lyla a v roku 2022 sa tešili z dcéry Eloise. Okrem nich má spomínaný Pratt ešte jedno dieťa - syna Jacka (11), ktorého má zo svojho prvého manželstva s herečkou Annou Faris.

Počas tohto týždňa priniesol magazín People informáciu, že by sa ich rodina mala rozrásť o ďalšieho člena. Schwarzenegger má byť totiž tehotná a dvojica by sa tak už čoskoro mohla tešiť z ich tretieho spoločného potomka. Ani jeden z nich však tieto informácie nekomentoval, a tak si na oficiálne potvrdenie tejto novinky bude musieť verejnosť ešte počkať. 

Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt
Zobraziť galériu (3)
Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt  (Zdroj: SITA)

 

Viac o téme: Chris PrattKatherine Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu