Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Nové detaily o smrti Matthewa Perryho (†54): V spojitosti s jeho úmrtím má byť obvinených niekoľko ľudí!

Matthew Perry Zobraziť galériu (3)
Matthew Perry (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Smrť obľúbeného amerického herca Matthewa Perryho (†54) je aj po niekoľkých mesiacoch stále predmetom vyšetrovania. To by však malo už čoskoro skončiť a podľa najnovších informácií by malo byť v spojitosti s jeho nečakaným úmrtím obvinených niekoľko ľudí.

V októbri minulého roka otriasla svetom tragická správa o smrti slávneho herca Matthewa Perryho, ktorý sa preslávil hlavne ako Chandler v seriáli Priatelia. V celom prípade však bolo viacero nejasností a preto sa do vyšetrovania pustila v spolupráci s políciou aj vládna agentúra.

Dlho však nebolo jasné, ako ďaleko sa muži zákona dostali. Svetlo do celej situácie priniesol až magazín People, podľa ktorého je vyšetrovanie takmer na konci. Podľa ich zdroja polícia verí, že by malo byť obvinených viacero ľudí. 

Smrť Perryho bola spôsobená účinkami ketamínu a cudzie zavinenia bolo vylúčené. Spomínané vyšetrovanie však malo za cieľ zistiť, ako sa k spomínanej látke dostal. Práve preto sa do prípadu zapojila aj vládna agentúra DEA, ktorá sa zaoberá pašovaním a distribúciou drog.

Matthew Perry
Zobraziť galériu (3)
Matthew Perry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu