Sobota29. jún 2024, meniny má Peter, Pavol, Petra, zajtra Melánia

Kanadská moderátorka sa ODHAĽOVALA na verejnosti: 6 dní ukazovala NAHÉ PRSIA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - Úplne bez hanby! Presne tak by sa dalo v krátkosti nazvať správanie kanadskej moderátorky a modelky Eily Adams. 36-ročná blondínka sa rozhodla poukázať na rovnoprávnosť žien v spoločnosti. A vybrala si na to pomerne pikantný spôsob - 6 dní ukazovala na verejnosti svoje nahé prsia!

Kanadská moderátorka a modelka Eila Adams strávila 6 dní ukazovaním svojho nahého poprsia na verejnosti. Robila tak kdekoľvek v uliciach New Yorku s cieľom upozorniť na rovnoprávnosť žien v spoločnosti. Blondínka tak počas cesty metrom, či pri jedení v reštaurácii skrátka stiahla svoj top a vytasila nahé prsia. 

Kanadská moderátorka sa ODHAĽOVALA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„Len sa bavím, trochu drzo, a spochybňujem status quo,“ vyhlásila Eila s tým, že tak vlastne vyjadruje podporu rodovej rovnosti. „Ak môžu muži chodiť bez košele bez strachu z reakcie, mali by to robiť aj ženy,“ pokračovala moderátorka, podľa ktorej je nahota normálna. „Nahota je dôležitou súčasťou môjho života. Nerozumiem tomu, keď má niekto negatívne pocity voči tomu, že je nahý,“ pokračovala. 

„Všetci sme sa takto narodili a musíme objať svoje vlastné telá a musíme milovať úžasné telá všetkých ostatných,“ dodala Adams. Podľa jej slov si väčšinou ľudia ani nevšimnú, že niečo robí, no už sa stretla aj s negatívnymi komentármi na svoju osobu. Stále však prízvukuje, že na svoj exibicionizmus si nikdy nevyberá významné miesta, ako sú napríklad pamätníky. 

Kanadská moderátorka sa ODHAĽOVALA
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eila Adams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu