Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Jeden z najbohatších mužov sveta prekvapil verejnosť: Stal sa 12-násobným otcom!

Elon Musk Zobraziť galériu (2)
Elon Musk (Zdroj: SITA/AP Photo/Susan Walsh, File)

LOS ANGELES - Svetoznámy podnikateľ a jeden z najbohatších ľudí sveta Elon Musk (52) sa v tajnosti stal opäť otcom. S jeho partnerkou Shivon Zilis (38) totiž začiatkom tohto roka privítali ich 3. spoločného potomka.

Slávny miliardár o svojom súkromí príliš veľa nehovorí. Počas víkendu sa však začali objavovať špekulácie o tom, že sa Musk stal v tajnosti opäť otcom. Jeho 12. dieťa mala na svet priviesť jeho aktuálna partnerka Shivon Zilis, s ktorou mal už 2 deti.

Na tieto špekulácie napokon zareagoval samotný Musk, ktorý túto informáciu potvrdil magazínu Page Six„Nebolo to žiadnym tajomstvom, naše rodiny a všetci priatelia o tom vedeli. Informovať o tom verejne by bolo bizarné a to, že sme tak neurobili neznamená, že to bolo tajomstvo," povedal jeden z najbohatších ľudí sveta, ktorý však neprezradil meno a ani pohlavie svojho malého pokladu.

S jeho aktuálnou partnerkou Zilis tak má už 3 deti. Okrem toho má 3 deti aj s kanadskou hudobníčkou Grimes a ďalších 6 jeho detí porodila jeho manželka Justine Wilson. Ich prvý syn však zomrel ako 10-mesačný na syndróm náhleho úmrtia.

Elon Musk
Zobraziť galériu (2)
Elon Musk  (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Carlson, File)

Viac o téme: Elon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu