Piatok28. jún 2024, meniny má Beáta, zajtra Peter, Pavol, Petra

Hviezdny herec (66) vyvádzal na pláži so SEXI dvadsiatničkami: Jedna je jeho dcéra, druhá MANŽELKA!

Dolph Lundgren Zobraziť galériu (6)
Dolph Lundgren (Zdroj: SITA)

SARDÍNIA - Americký herec švédskeho pôvodu Dolph Lundgren (66) sa do povedomia verejnosti dostal účinkovaním v mnohých akčných filmoch. Niet divu, že je zaujímavým objektom paparazzov po celom svete. Aktuálne ho fotografi nafotili na dovolenke na Sardínii. Vyvádzal na pláži v spoločnosti dvoch mladučkých dvadsiatničiek. Jedna z nich bola jeho dcéra (22) a tá druhá jeho manželka (27)!

Milovníkom akčných filmov Dolpha Lundgrena predstavovať rozhodne nemusíme. Zahral si v obrovskom množstve počinov, ako napríklad Expendables, Rocky či Aquaman. V poslednom období však herec viac ako svojou prácou, púta pozornosť svojim súkromím. Aktuálne ho paparazzi nafotili na dovolenke na talianskej Sardínii. 

Dolph si tam užíval osviežujúce more v spoločnosti dvoch mladučkých dvadsiatničiek. A zjavne sa spolu dobre zabávali. A hoci to pôsobilo, že ide o otca so svojimi dcérami, pravda je to len z polovice. Iba jedno z dievčat je totiž jeho dcérou (22), druhá je Lundgrenovou manželkou (27). Tú si umelec zobral minulý rok na gréckom Mykonose. 

Hviezdny herec (66) vyvádzal
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dolph Lundgren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu