Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Svetoznámej modelke skrachoval ďalší vzťah: Za rozchodom je údajne jej exmanžel!

Gisele Bündchen Zobraziť galériu (2)
Gisele Bündchen (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj napriek tomu, že Gisele Bündchen (43) patrí medzi najslávnejšie modelky sveta, tak šťastie v láske hľadá zatiaľ márne. Podľa najnovších informácií jej totiž nevyšiel ďalší vzťah a krásna Brazílčanka je tak opäť single.

Bündchen sa po rozvode s legendou amerického futbalu Tomom Bradym dala dokopy s jej inštruktorom brazílskeho jiu-jitsu Joaquimom Valentem. Počas včerajšieho dňa sa však začali objavovať správy, podľa ktorých sa mala táto dvojica rozísť.

Podľa zdroja magazínu InTouch Weekly má však veľký podiel viny na konci tohto vzťahu práve bývalý manžel brazílskej modelky. Ten sa totiž pred pár mesiacmi zúčastnil komediálnej šou, kde sa prepieral práve nový vzťah Bündchen. To sa ale vôbec nepáčilo Valentemu, ktorý nie je zvyknutý na podobnú mediálnu pozornosť. 

„Joaquim je obyčajný človek. Nie je zvyknutý na všetku pozornosť, ktorú zažíval. Veci sa zhoršili po tom, ako sa Brady objavil v spomínanej šou. Joaquim sa stal súčasťou toho, z čoho si robili srandu a ľudia sa ho začali pýtať, či môže za ich rozvod práve on. Jemu sa to vôbec nepáčilo. Gisele viní z ich rozchodu Toma. Tým, že sa tam ukázal, tak spravil z Joaquima terč," povedal zdroj.

Joaquim Valente, Gisele Bündchen
Zobraziť galériu (2)
Joaquim Valente, Gisele Bündchen  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gisele Bündchen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu