Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Smutná správa: Zomrel muž, ktorý stál za úspechmi Beatles či Queen… Emotívne slová legendárneho McCartneyho!

(Zdroj: Getty Images)

LIVERPOOL - Počas včerajšieho dňa sa hudobný svet dozvedel smutnú správu. Vo veku 78 rokov zomrel hudobný magnát Tony Bramwell, ktorý na začiatku kariéry robil manažéra legendárnej kapele The Beatles a následne pomohol objaviť niekoľko slávnych hudobných mien vrátane skupiny Queen.

Tony Bramwell sa s Johnom Lennonom, Paulom McCartneym a Georgeom Harrisonom poznal už od detstva. Keď založili legendárnu skupinu The Beatles, tak sa začal starať o ich turné a patril k jednej z kľúčových postáv tejto kapely. 

Postupom času sa stal jedným z najväčších mien hudobného sveta a okrem iného začal pracovať ako skaut. Bramwell pomohol objaviť viaceré známe mená, ako sú napríklad Paul Simon, Eva Cassidy či ďalšiu hudobnú legendu - skupinu Queen.

Počas včerajšieho dňa však viacero zahraničných médií vrátane Mirror informovalo, že vo veku 78 rokov zomrel. Jeho pamiatku si okamžite uctilo množstvo umelcov vrátane spomínaného Paula McCartneyho.

„Zo správy o smrti Tonyho Bramwella som veľmi smutný. Bol skvelým spoločníkom pre nás všetkých počas fungovania Beatles. Vždy som sa s ním veľa smial a je mi veľmi ľúto, že už nie je medzi nami. Ďakujem Tony," uviedol McCartney, ktorého citoval spomínaný Mirror. 

Viac o téme: Tony Bramwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu