Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Aniston 2 mesiace po poslednej návšteve kliniky krásy: Opäť v spoločnosti… Ľudí zaskočila výzorom!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (3)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jennifer Aniston (55) na seba púta čoraz viac pozornosti vďaka svojej zmenenej tvári. Hoci vehementne vyhlasuje, že sa rôznym úpravám vyhýba, pred dvomi mesiacmi ju nafotili, ako opúšťa známu kliniku krásy. Aktuálne sa opäť objavila v spoločnosti a... Ľudia ju prosia, aby so zákrokmi skončila!

Galéria: Jennifer Aniston

Jennifer Aniston tvrdí, že nie je veľkým zástancom úprav tváre. V roku 2015 pre Yahoo Beauty dokonca povedala, že botoxu sa vyhýba a všetky „kozmetické záležitosti na nej vyzerajú smiešne.“ Napriek tomu bola koncom marca pristihnutá, ako spolu s kamarátkou Sandrou Bullock opúšťa známu kliniku krásy The Retreat At Split Rock. 

Či si tam aj nechala niečo upraviť, nie je známe... Odvtedy uplynulo niečo vyše 2 mesiacov a herečka sa v týchto dňoch opäť objavila v spoločnosti. Spolu s kolegami propagovala seriál The Morning Show. A hoci mala oblečené krásne bordové šaty, ktoré dali vyniknúť jej bezchybným krivkám, fanúšikovia si všímali čoši iné - jej tvár ich zaskočila. 

„Milujem Jen, ale na týchto fotkách nevyzerá najlepšie. S jej tvárou sa deje niečo divného, najmä pod očami,“ vyjadril sa pod článkom na DailyMail jeden z čitateľov. „Jen nevyzerá dobre, jej tvár začína vyzerať hrozne, zničený veľkými peniazmi a plastickými operáciami,“ napísal ďalší. „Jej posadnutosť plastickou chirurgiou zašla príliš ďaleko, je smutné to vidieť,“ pridal sa ďalší. 

Aniston 2 mesiace po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Aniston 2 mesiace po
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu