Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

ŠOKUJÚCE tvrdenie Lennyho Kravitza (60): Sex vraj NEMAL už celých 9 rokov!

Lenny Kravitz Zobraziť galériu (2)
Lenny Kravitz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezdny spevák Lenny Kravitz (60) pravidelne provokuje svoje fanúšičky videami z posilňovne. Ukazuje svoje vyšportované telo a jeho obdivovateľkám ide fantázia na plné obrátky. Svojim aktuálnym vyjadrením však mnohé určite šokoval. Priznal, že sa intímnostiam úplne vyhýba... Sex vraj nemal už celých 9 rokov!

Galéria: Lenny Kravitz

O hviezdnom fešákovi Lennym Kravitzovi sníva nejedna fanúšička. Veď hoci má spevák už 60 rokov, vyšportovanú postavu by mu mohol závidieť nejeden o 2 generácie mladší chalan. Intímnosti s ním si však môžu len predstavovať... Hudobník totiž aktuálne vyšiel so skutočne šokujúcim odhalením. 

Sex vraj nemal už celých 9 rokov. „Je to duchovná vec,“ povedal pre Guardian. „Som presvedčený o tejto mojej ceste. O spôsobe, akým žijem,“ priznal. Zahraničné médiá špekulujú, že dôvodom tohto jeho nastavenia je detstvo, ktoré si prežil. Lenny totiž vo svojej knihe z roku 2020 odhalil, že jeho otec Sy Kravitz podvádzal matku Roxie Roker. A keď ho spevák konfrontoval, Sy mu povedal, že on bude nakoniec taký istý. 

„Po svadbe som sa mu viac podobal. Stal som sa hráčom. Nepáčilo sa mi to. Nechcel som byť tým chlapom. Takže som to musel riešiť a trvalo to roky,“ spomína v knihe s tým, že za svoje myšlienky prevzal zodpovednosť a nedovolil, aby ho túžby ovládli. V celibáte vraj plánuje zotrvať až kým nebude mať vážny vzťah. 

Kravitz bol v rokoch 1987 až 1993 ženatý s Lisou Bonet, zo vzťahu vzišla dcéra Zoë Kravitz. Neskôr chodil s Vanessou Pradis a zasnúbený bol s Adrianou Limou a Nicole Kidman. 

Lenny Kravitz
Zobraziť galériu (2)
Lenny Kravitz  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Lenny Kravitz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu