Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

PRIZNANIE slávnej Češky zahraničným médiám: Pribrala 14 kíl... Kvôli CHOROBE!

Karolina Kurkova Zobraziť galériu (2)
Karolina Kurkova (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Karolína Kurková patrí k najúspešnejším českým topmodelkám. Celý život sa živila svojou krásnou tvárou a perfektnými krivkami. Aktuálne však pre zahraničné médiá priznala, že v jednom období začala rapídne priberať. Kvôli chorobe jej ručička na váhe ukazovala o 14 kíl viac!

Galéria: Karolína Kurková

Karolína Kurková patrila v 90. rokoch k najúspešnejším modelkám sveta. Často zdobila obálky časopisov Vogue, spolupracovala s Victoria's Secret. O prehliadkove móla sa v tom čase delila s menami ako Gisele Bundchen či Heidi Klum. V jednom momente však hrozilo, že o kariéru v top modelingu príde. Kvôli chorobe totiž pribrala 14 kíl. 

Prezradila to v Cannes v rozhovore pre DailyMail„Mala som 24 a bolo mi povedané, aby som spomalila, pretože nevyzerá zdravo,“ vyjadrila sa pre spomínaný portál. „Jedla som zdravo a cvičila, tak som šla k lekárovi. Povedal mi, že mám Hashimotovu chorobu. Je to problém so štítnou žľazou a spúšťačom je stres. Práca pod tlakom to zhoršuje,“ priznala Karolína. 

Vtedy sa rozhodla prehodnotiť svoje náviky. Odišla na wellnes pobyt, kde študovala výživu, cvičila jogu, spala a meditovala. Hrozilo dokonca, že nebude môcť byť tehotná. Toto sa ale, našťastie, nestalo. „Mala som naozaj šťastie, že som otehotnela prirodzene, pretože pre ženu s Hashimotovou chorobou je ťažké otehotnieť,“ prezradila modelka, ktorá má dnes 3 deti s filmovým producentom Archiem Drurym.

Karolína Kurková
Zobraziť galériu (2)
Karolína Kurková  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Karolína Kurková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu