Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

Bartošová jej ukradla manžela a ona? Chvalabohu, vydýchla si Štaidlová!

Ladislav Štaidl a Iveta Bartošová Zobraziť galériu (3)
Ladislav Štaidl a Iveta Bartošová (Zdroj: ČT, Topky.sk )

PRAHA - Anna Štaidlová bola za zosnulého skladateľa Ladislava Štaidla vydatá 25 rokov, hoci mal počas manželstva milenky. Rozvod prišiel až na naliehanie Ivety Bartošovej. A pre matku troch Štaidlových detí to bolo údajne oslobodzujúce rozhodnutie.

Ladislav Štaidl a jeho Anna sa brali v roku 1974, keď otehotnela. Nakoniec mali spolu tri deti. Lenže skladateľ a hudobník bol povestný svojimi avantúrami. Dlho mal popri manželstve vzťah s Jitkou Zelenkovou a neskôr sa dal dokopy s Ivetou Bartošovou. 

Iveta Bartošová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Miloš Schmiedberger)

Galéria: Iveta Bartošová

Speváčka na neho naliehala, aby sa rozviedol, to však on nemal v pláne. Až nakoniec od neho utiekla a vtedy sa rozhýbal. A Anna pre milenku svojho muža nemá žiadne výčitky. „Medzi nami, ona ma od neho oslobodila. Keď sa do nej pred päťdesiatkou zamiloval, tak ma vlastne zachránila,” povedala vraj svojej kamarátke, ktorá sa zverila portálu Extra.cz. „Ja by som sa s ním po takom čase už asi nerozišla a všetky jeho vrtochy by som musela znášať ja. Iveta Bartošová mi dala v podstate voľnosť,” vysvetlila Štaidlová. 

Bartošová jej ukradla manžela
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AŠ)

Viac o téme: Iveta BartošováLadislav Štaidl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu