Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Shakira a o 10 rokov mladší milenec Piqué: Tajné tehotenstvo!

Shakira v objatí s futbalistom Gerardom Piquém Zobraziť galériu (14)
Shakira v objatí s futbalistom Gerardom Piquém (Zdroj: SITA)

BARCELONA – Obrovský dôvod na radosť! Fanúšikovia, ktorí doteraz vzťahu Shakiry (35) a Gerarda Piquého (25) príliš neverili, zostanú zrejme poriadne zaskočení. Dvojica s desaťročným vekovým rozdielom totiž čaká svoj prvý prírastok. Tehotenstvo síce obaja taja, no informácie vyplávali na povrch. Preriekol sa speváčkin otec.

Nemôžu byť šťastnejší! Napriek tomu, že kolumbijská kráska so španielskym futbalistom randí ani nie 18 mesiacov, v otázkach budúcnosti majú obaja jasno. Ich vzájomnú lásku zrejme už onedlho spečatí príchod prvého spoločného potomka. Fámy o Shakirinom tehotenstve nechtiac potvrdil jej otec, ktorý neskrýva svoje nadšenie.

„Dúfajme, že novinky budú čoskoro oficiálne,“ nechal sa William Mebarak počuť v rozhovore pre denník La Prensa. Otvorene tiež vyjadril vrelé prijatie športovca do rodiny: „So súčasným vzťahom sme veľmi spokojní. Je to stopercentne šťastný vzťah. A šťastie našej dcéry sa odráža aj na nás rodičoch. Gerard je spoľahlivý mladý muž.“

Špekulácie ohľadom založenia rodiny prominentného páru priniesli aj ďalšie médiá. Mexická šoubiznisová stránka TV Notas už začiatkom mesiaca informovala o kúpe rezidencie v Barcelone, kde by sa párik mal usadiť aj s novorodeniatkom. Podrobnosti publikoval tiež kolumbijský magazín Gente, podľa ktorého je hudobná diva tehotná už šesť mesiacov. Opiera sa o svedectvo dôveryhodného zdroja. Ten tvrdí, že všetko bolo naplánované a milenci vraj s oznámením len vyčkávajú na vhodný okamih.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu