Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Tehotná Beyoncé: Bruško schováva, ako sa len dá!

Tehotná Beyoncé svoje bruško v spoločnosti zamaskovala. Zobraziť galériu (9)
Tehotná Beyoncé svoje bruško v spoločnosti zamaskovala. (Zdroj: isifa, SITA)

NEW YORK – Je majsterkou maskovania! Po tom, čo speváčka Beyoncé (30) ukázala svoje tehotenské bruško v plnej kráse, meniace sa krivky rafinovane opäť schováva. V uplynulých dňoch sa predviedla v hneď niekoľkých exkluzívnych outfitoch. Po jej tehotenstve však nebolo ani stopy!

S garderóbou dokáže hotové divy! Len pred pár týždňami odhalila svetu svoje vypuklé bruško, no už zas pripomína megahviezdu v najlepšej forme. Vďaka správnym strihom šiat si Beyoncé stále užíva postavičku ako pred tehotenstvom. Zdá sa, že na vystavovanie mamičkovských tvarov má stále čas!

Čokoládová diva tento týždeň zažiarila na viacerých podujatiach spojených s módou. Najprv po boku svojej sestry Solange zavítala na módnu šou značky J. Crew, kde krivky prevetrala v ligotavej róbe po kolená. Ihneď potom vhupla do béžových minišiat, v ktorých vyrazila na prehliadku dizajnérky Very Wang. Kráľovnou večera sa však stala na otvorení istého butiku. V čiernej toalete, ktorej kožený vrchný diel končil tesne pod prsiami, zanechala skvelý dojem. Sexi prestrih jej rastúce bruško lepšie zamaskovať ani nemohol!

Aj keď to na prvý pohľad vyzerá tak, že Beyoncé tehotenstvo zvláda ľavou zadnou, jej chute sú vraj poriadne divoké. Ako prezradil zdroj denníku The Sun, speváčka siaha po tých najšialenejších kombináciách: „Stále si pochutnáva na sušienkach s uhorkami. Kokosové nanuky Bounty si máča v chilli omáčke a najradšej má banány v kečupe.“ Dopriať si však môže naozaj čokoľvek. Beyoncé totiž objemnejšie krivky schová bez najmenších problémov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu